FAQ

Terug

Wat maakt Smartvatten anders dan andere lekkagemelders?

Smartvatten biedt de volgende voordelen ten opzichte van vergelijkbare oplossingen:

U hoeft uw watermeter niet te vervangen om het Smartvatten-systeem te kunnen gebruiken. Sterker nog, de installatie van het monitoringapparaat duurt slechts twee minuten en is compleet gereedschapsloos.

Smartvatten werkt naadloos met meerdere gangbare vastgoedbeheersystemen. Dit betekent dat de waterverbruiksdata van uw vastgoed automatisch in uw huidige systeem terechtkomen, zodat u geen gedoe meer heeft met handmatige rapportages of meteropnamen.

Smartvatten herkent elke verandering in het waterverbruikspatroon van uw vastgoed, waardoor zelfs het kleinste lek snel gevonden kan worden.

Smartvatten wordt als dienst aangeboden en u hoeft daarom geen grote investering te doen. Het apparaat voor monitoring op afstand is inbegrepen bij het dagelijks tarief van € 2,00.

De gegevens worden per minuut en minimaal per deciliter geregistreerd.

Met Smartvatten profiteert u van automatische rapportage en een gebruiksvriendelijke interface waarmee u het waterverbruik in realtime kunt volgen. Bovendien krijgt u toegang tot ons trainingsmateriaal, dat u uitlegt wat u moet doen in geval van een lek.

Een zelflerend algoritme is verantwoordelijk voor het melden van lekkages en stelt de grenswaarden voor meldingen automatisch voor u in.

Prijs € 2,- per dag per hoofdwatermeter (ex. btw)

  • Inclusief installatie, onderhoud, verbinding en servicekosten
  • Kan op elk moment opgezegd worden

Het product wordt per koerier bezorgd.

1. Gegevens van het gebouw

Name van het gebouw

Straat

Stad
Postcode
Aantal watermeters

2. Gegevens van de contactpersoon

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de monitoring op afstand van Smartvatten