Hoe Forenom met Smartvatten zijn waterverbruik onder controle kreeg

Tags: leakages, remote monitoring, Smartvatten, smartvatten results, testimonial, water, water consumption, water leakages,

Forenom is de grootste aanbieder van appartementen in Scandinavië met een sterke focus op zakelijke klanten. Met slechts één telefoontje of klik op de website biedt Forenom volledig uitgeruste en gemeubileerde appartementen, waardoor het gedoe rondom het vinden van een woning verleden tijd is. Het bedrijf biedt nu meer dan 6500 uitgeruste appartementen verspreid over heel Scandinavië, waaronder hotels, hostels en eenpersoonsappartementen.

Een eenvoudig watermonitoringsysteem

Forenom bestelde in 2015 zijn eerste Smartvatten-apparaat. Johannes Kangas, de CEO van Forenom: “We dachten, laten we eens kijken of het ons bedrijf kan helpen.”

“Nu hebben we de controle over ons waterverbruik.”

Kangas vond de oplossing eenvoudig te gebruiken en op te zetten. “Smartvatten is simpel,” vindt Kangas. “Je kunt het bestellen via hun webshop en monteren op je eigen systeem, waar je direct kunt meten hoeveel water er verbruikt wordt.” Forenom gebruikt Smartvatten nu in twaalf van hun gebouwen.

“Nu hebben we de controle over ons waterverbruik,” vertelde Kangas.

Smartvatten zorgt voor hoger rendement en maakt onderhoud efficiënter

Als een waterlek zich voordoet, kan Forenom het nu direct herkennen en repareren, waarmee dure schade en herstelwerk worden voorkomen.

“Elke maand hebben we lekkages in onze gebouwen. We krijgen waarschuwingen van Smartvatten en repareren deze nu onmiddellijk. Vroeger moesten we wachten op de waterrekening.”

Smartvatten levert dubbel voordeel: de winstgevendheid van Forenom is verbeterd en de onderhoudsafdeling werkt efficiënter.

“We krijgen waarschuwingen van Smartvatten en repareren deze nu onmiddellijk.”

“We kunnen gemakkelijker begroten wat het waterverbruik wordt, dus het heeft een directe uitwerking op onze winstgevendheid,” lichtte Kangas toe. “Ook de onderhoudskant werkt efficiënter, omdat we niet meer rondrennen om alles te controleren, maar ons gericht kunnen focussen op daadwerkelijke problemen.”

Terug

Prijs € 2,- per dag per hoofdwatermeter (ex. btw)

  • Inclusief installatie, onderhoud, verbinding en servicekosten
  • Kan op elk moment opgezegd worden

Het product wordt per koerier bezorgd.

1. Gegevens van het gebouw

Name van het gebouw

Straat

Stad
Postcode
Aantal watermeters

2. Gegevens van de contactpersoon

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de monitoring op afstand van Smartvatten